ARA: possibilitats de subscripció i de pagament

Subscripcions del diari ARA. FONT: Pròpia

Subscripcions del diari ARA. FONT: Pròpia

L’ARA ofereix sis possibilitats diferents de subscripció al diari. Com a subscriptor, el lector té dret a la visualització del diari en PDF, accés a tots els continguts Premium, avançament dels articles d’opinió a partir de les 21h i accedir a l’edició de l’ARA de l’endemà a partir de les 23h del dia anterior, entre d’altres.

La primera  subscripció és híbrida que combina 3 mesos d’accés digital lliure al web i 30 cupons per al diari imprès. El cost total és de 30€. És una promoció del tercer aniversari del diari que pretén donar més importància al contingut digital però sempre tenint en compte la possibilitat d’escollir 30 dies en què obtenir el diari en paper. La segona subscripció també combina paper i web i es divideix en dues opcions trimestrals. D’una banda,s’hi troba la subscripció dirigida als lectors més tradicionals ja que consta del diari imprès durant tots els dies de la setmana, a la vegada que ofereix accés digital il·limitat (76€). D’altra banda, hi ha l’opció per aquells lectors que no tenen temps per llegir el diari imprès cada dia; la subscripció consta de diari imprès divendres, dissabte i diumenge i accés il·limitat en el contingut digital (40€).

La tercera subscripció es dirigeix als futurs lectors. Només es té accés il·limitat al contingut digital (95€ l’any). La quarta es titula «Regala l’ARA» i ofereix la possibilitat de regalar el diari segons les subscripcions anteriors amb el mateix preu. Per últim, s’hi troben les subscripcions educatives: la subscripció per a estudiants i la subscripció per a escoles. La primera d’aquesta costa la meitat que una subscripció normal i pretén captar l’atenció dels futur lectors. La segona costa el doble ja que es dóna accés a tots els estudiants de l’escola. Aquesta és una bona iniciativa per fer interessar els més petits en la lectura de diaris.

Jordina Ruscalleda

@Jordiina

Deja un comentario