National Journal incorpora una biblioteca

Font: theworldwidemedia.com

Font: theworldwidemedia.com

La revista americana sobre política National Journal ha incorporat aquesta setmana una nova biblioteca documental. Segons el president de la revista, Bruce Gottleib, el que s’ha creat és una eina per fer possible que la gent accedeixi “a una font directa”, amb l’objectiu de tenir a l’abast el moviment de la “informació complexa.”

Aquesta biblioteca constarà bàsicament de documents de tota classe, des d’informes d’investigacions fins a testimonis o rodes de premsa. Entre les fonts es compten agències de govern, associacions de comerç i institucions corporatives i acadèmiques.

Pel que fa al tema econòmic, és la publicitat gràfica la que suporta aquest projecte, de la mateixa manera que la totalitat de l’empresa. Des de la direcció de la revista, però, s’ha afirmat que s’està intentant generar ingressos a través de la publicitat nativa.

L’ús d’aquesta biblioteca estarà restringida als membres i subscriptors del National Journal, que poden accedir a la cerca avançada i a les alertes, a més a més, vía nationaljournal.com/library.

 

Nuria Ribas Costa
@nribascosta

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s