Twitter canvia el seu disseny

El nou disseny de twitter ja està disponible per a tots els usuaris. La interfície de la xarxa social ha canviat de forma que s’apropa més a la seva versió mòbil, de forma que l’experiència passa a ser similar en els dos suports. Més enllà de la vessant estilística, però, no s’han introduït millores en la funcionalitat.

Imagen

El canvi més radical es troba en la columna esquerra, on l’usuari pot consultar les seves dades, i les principals tendències. A més a més, se li recomanen usuaris als que seguir. Tanmateix, es rebaixa la presència del blau corporatiu en favor d’un blanc més discret.

D’aquesta forma, twitter subratlla la seva intenció que l’aspecte visual sobresurti per sobre dels 140 caràcters que l’usuari pot escriure. Les imatges prenen un paper més important, i a partir d’ara hi haurà una secció exclusivament per fotos i vídeos. La remodelació pot haver estat feta amb la intenció que els usuaris passin més temps al web, ja que com revelava un recent estudi de l’agència Nielsen, els usuaris passen unes 3 hores al més a la app però només la visiten durant 36 minuts des de l’ordinador.

Andrea Romanos
@aroman0s

VÍA: El Comercio i Infobae

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s